Na kontaktoni

Kërkesat dhe sugjerimet tuaja janë gjithmonë të mirëpritura!

Ne mund të na vizitoni nga afër për çdo informacion të mëtejshëm në adresën tonë në kryqëzimin e rrugës së Durrësit me rrugën e Spitalit të traumës në Laprakë, Tiranë.

Tel: +355 42 414 646

Cel: +355 69 205 9200

e-mail: info@klinika-glob.com

Për kontakt të shpejtë, plotësoni formën e mëposhtme dhe klikoni butonin DERGO:

:
:
:

Na vizitoni:

  • Rruga Dritan Hoxha, Pallatet Hawai, Kulla II
  • Laprake, Tirane
  • +355 42 414 646

Për rastet urgjente!

  • Jeni të lutur të kontaktoni Urgjencën e Tiranës në numrin 112.